Alte pregatiri

Update:

Banerele costa 270 Ron amandoua si vine omul sa le instaleze pe gard. Florile costa in jur de 550 Ron - cosul ca aranjament. Legat de cadou inca nu stiu ce sa luam. Oricum in total trebuie sa strangem in jur de 1500 de ron ca sa fie. Ce ramane vom cumpara poate vreun cd sa il dam la concursuri. Nu e rau nu? Acum sariti cu donatiile :)) -cititi pe forum cum!

Download imagini

Am sa va rog sa printati in cat mai multe exemplare aceste imagini pentru a putea fi ridicate in momentul in care vom canta "La multi ani!" Cand ne auziti pe cei din primele randuri atunci sper ca toata lumea sa ne insoteasca. Cred ca dupa Perfect Day e cel mai bine. Daca le puteti printa pe foi mai groase ca sa nu se lase in jos, sau sa le lipiti pe cartoane si sa le dati si vecinilor de scaun cate una ar fi perfect. Daca macar in primele randuri vom avea aceste inimi tot ar fi ceva.

Nu uitati sa va cumparati baloane in forma de inima, cat mai multe sa dati si la vecini, si fluiere pt Joyride! Sper ca pana saptamana viitoare sa avem planul complet.

Deci deocamdata aceste inimi de printat in cat mai multe exemplare pe carton sau foi mai groase sa faceti un pic de lucru manual. Pe o parte inima, pe alta steluta ca sa va fie mai usor de fluturat. Fluiere pentru Joyride, Stelute pt Stars!

Cosul de flori, cadourile se vor inmana ori personal or prin cei de la Emagic, dar noi speram personal ca sa va aratam reactia lor.

Despre bannere maine aflu detalii si va comunic. Niste confetti sunt bune, pentru ca le poti arunca cu mana. Ideea este sa nu aveti artificii, si alte bazaconii gen petarde, rachete si asa mai departe.

Pana atunci cititi forumul si vizitati site-ul des ca sa stiti ce aveti de facut. Haideti sa aratam intregii lumi ca si romanii stiu sa faca spectacol cand trebuie si sa le dam clasa tuturor!

Comments

Rezolv si eu cateva din ele.

Rezolv si eu cateva din ele. Intrebarea se pune daca nu se vor trezi cei de la intrare sa le considere pancarte....
Dan.

ROXMANIA forever!

Va fi permis accesul cu ele

Va fi permis accesul cu ele daca nu pot fi folosite ca arme. De exemplu, pot fi printate pe hartie cartonata medie (gen carton de carti de vizita) dar nu lipite pe placi rezistente de lemn sau pe table subtiri sau groase. De asemenea, nu vor fi admise bete din lemn sau alt material ca maner(e) pentru acestea.

Inca nu am definitivat cum va fi cu accesul cu camere foto (exceptand cele tip telefon). Oficial, camerele foto compacte, DSLR sau cu film nu sunt admise, si neoficial inca nu am reusit sa smulg o promisiune, mai insistam.

Miki: bannerele sunt admise, numai sa avem banii sa le facem.