intalnire martie 12

11 replies [Last post]
mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Buna ,

Aceasta va fi probabil ultima intalnire inainte de concert, unde sper sa punem "tara la cale". Vreau sa incercati sa veniti cat mai multi ca sa stim ce avem de facut, mai ales fiind si ziua Mariei in data concertului. Sper sa scrieti aici cine vine si cine nu. Ora o sa fie in jur de 1, probabil in Cismigiu de unde vom merge la vreun local ceva. Veniti cu idei, va astept.

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

Eu e posibil sa ajung pe 26 februarie in Bucuresti si as fi dispus sa ne vedem tot la aceeasi ora 1 in aceeasi locatie. Si cred ca ar fi ok sa se faca o intalnire si in luna mai, in preajma concertului.

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

Eu nu pot sa vin!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

da pe 26 poti alex?

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

facem si una inaintea concertului clar

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

vad ca se inghesuie toti sa vina la intalnire, atunci ce rost mai are sa vb despre facut ceva in timpul concertului? Nimeni nimic?
Propuneri pentru concert, sper sa tineti cont:

Tricou cu roxette, romania si roxette.ro - sugestie
Baloane de umflat in timpul concertului, eventual cu happy birthday poate reusiti sa va faceti rost
Batoane fosforescente, poate iarasi cativa dintre voi ne pot sugera locatii de unde se pot cumpara
Si nu in ultimul rand, in functie de playlist si dupa ce vom viziona primul concert sa ii cantam Mariei Happy Birthday in engleza ca sa inteleaga si biata femeie, deci ramane doar sa stabilim in ce moment al concertului.
Restul, cei din primele randuri poate aduceti flori sa i le aruncam pe scena, sau alte idei...?

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007
adore
adore's picture
Offline
Joined: 12/11/2007

din motive cat se poate de obiective, nu pot veni la nici o intalnire preconcert.
ma gandeam insa ca sa NU facem in timpul concertului:
- sa zbieram/urlam/VORBIM in timpul melodiilor (toti fara voce sau afoni nu sunt tintiti, ci doar cei care nu vor sa asculte ce se canta)
- sa stam jos pe scaune
- sa stam linistiti, fara sa dansam/miscam armonios sau nu
- sa incepem sa ii cantam la multi ani intre fiecare pauza dintre melodii, daca nu suntem mai multi si sincronizati (s-ar pierde mult din efectul final)
- sa ne imbracam toti la fel (stiu, o sa imi sariti in cap acum)
- sa VORBIM in timpul melodiilor
alte pareri?

intrebare practica:
- cand umflam baloanele?
- care sunt randurile care au sanse sa arunce ceva pe scena si sa si aterizeze acolo? (greu de raspuns acum,cred)

cam asta imi trece prin cap acum.... aaaa si confetti...muuulte

dezmortirea!

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

mixella wrote:
http://www.europafm.ro/europa-fm/concursuri/canta-ne-pe-romaneste/canta-ne-pe-romaneste.html

dacat sa facem mishto de piesele Roxette, mai bine "pas"...
altfel, eu ajung pe 5 martie in Bucuresti daca totusi se mai "inscrie" cineva pt intalnire; dar nu 2-3 cum se pare c-au fost data trecuta

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

@adore normal ca nu sta nimeni pe scaune. Ma refeream la primele 2 randuri de acolo sa zicem mai poti arunca cu succes un ursulet de plus sau o floare ca si asa o sa mai fie inca un metru pana la scena banuiesc. Iar in privinta umflarii baloanelor v-am zis sa asteptam sa inceapa turneul, sa putem vedea playlist-ul si sa vedem cum se desfasoara, ca sa ne putem da seama cand sa le umflam si cand sa cantam la multi ani. Ideea ar fi sa-ncerc sa-l cooptez si pe clarence si christopher in schema adica sa bage si ei din instrumente in timp ce cantam noi. Cumva sa vedem daca se leaga... in rest oricum nu vom avea cu totii acelasi tricou. Cine stie, poate o sa fim imbracati cu ceea ce vor vinde aia pe acolo. Vom vedea, insa sper sa iasa o atmosfera placuta si ca cantam cu totii cat ne tin puterile...

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

Cu umflatul baloanelor nu prea sunt de acord. Daca vor sa faca ceva organizatorii concertului, ok, le pot tine ei gata umflate undeva in backstage; poate ar trebui pusi in tema ca e ziua lui Marie.
Pe de alta parte ma gandeam ca daca tot ai contact (@mixella) cu Chris si Clarence sa vorbeasca ei cu restul trupei si sa cante refrenul la "Oh Marie" intr-o pauza (fixata anume) si noi sa-i "acompaniem". Of course urmat de "happy birthday to you".
Iar ca si cadou pt Marie am putea strange ceva bani pentru un album (gen enciclopedie) cu Romania in limba engleza (foto+text).

martzafoi
Offline
Joined: 03/24/2008

@ adore : da' ce ne dai voie sa facem ? in afara de a sta pe scaune ( sau pe pietris, noi aia de la gazon b ) putem sa facem si altceva ? ne dai voie sa cantam ? ne dai voie sa aplaudam ? ne dai voie sa dansam ? Macar da-ne voie sa ii imitam pe aia cu sange nobil de la nunta Victoriei !!!! daca aia s-au facut de ras, ne facem si noi !!!!!!!!!!

Apropos, vezi ca cei sub 14 ani ( sau pe care ii duce mintea cam cat il duce pe un copil de 14 ani ) au voie la concert doar insotiti de parinti ( astia stiu sa se distreze bine )

Hai pa !!!