A fost odata ca niciodata... Fan Clubul Roxette "Neverending Love" Romania

[img_assist|nid=334|title=|desc=|link=none|align=none|width=451|height=86]

Zilele trecute, in timp ce faceam curatenia de Craciun... pe calculator, am dat peste un mic fisier, cu numele "Roxette Fan Club.txt". L-am deschis, si ce-am vazut? Salvasem adresa site-ului de la fanclub, pe care o gasisem acum cativa ani pe google. Atunci am aflat prima data de existenta unui fanclub romanesc, atunci am dat de Ionut si mi-a trimis materiale cu Roxette si tot atunci l-am batut la cap despre intalnirile fanclub-ului (cand, unde, si... de ce nu se mai fac).

M-am bucurat sa vad ca site-ul mai este in picioare, il puteti gasi la:
http://www.geocities.com/SunsetStrip/Mezzanine/5436/

Sper sa scriem si noi, intr-un viitor nu foarte indepartat, "Romanian Division of the Official International Roxette Fan Club" (sau ceva asemanator) pe www.roxette.ro :)

Comments

oau, nici nu stiam de

oau, nici nu stiam de site-ul asta, beyy voi astia mai cu vechime, voi de ce nu mi-ati zis de asta?
Mihnea nu intra si el pe site?
Da Relly?
Da cine mai stie de cine?

Need imput! Need imput!

singura problema e ca OIRFC

singura problema e ca OIRFC s-a desfiintat de cativa anisori, si noi ca filiala a lor la fel [ca de altfel toate filialele nationale existente la acea vreme], pana acum la "Miki II - The Resurrection" cand - sub alta forma? - a renascut... o miscare ;)

De site-ul de pe Geocities stiam de mult timp, nu credeam ca mai exista... sunt aaani buuuuni de-atunci ;) Hehehe acum 12 anisori scriam cu Robby Varga mailuri cu caps lock on (da, stiu...) in Pegasus Mail versiune de DOS incercand sa contactam FC-urile oficiale si sa ne legitimam si noi ca miscare... ce vremuri