Articole, postere, interviuri!

Va amintiti de revistele "Bravo", "Salut", "Popcorn"? Iata cateva exemple de articole, poze, postere ce circulau pe atunci in mainile fanilor. Vom inaugura la Galerii o sectiune pentru acestea: http://www.roxette.ro/gallery/scans. Cine mai are si vrea sa le postam sa ne contacteze! Multumim Ovidiu!

Comments

O idee excelenta! Mai am si

O idee excelenta!
Mai am si eu postere si tot felul de pagini de prin reviste pe care le-am pastrat cu sfintenie.
Ce frumos era sa gasim prin reviste pagini intregi despre Roxette!!!!! :)

robert

robert wrote:
http://www.geocities.com/martinpo5/roxette.html

super linkul, Robbie

SUPERRR MARFA IDEEA

SUPERRR MARFA IDEEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, IMI AMINTESC CU NOSTALGIE CA PE ATUNCI - PERIOADA DE DUPA 90" CAUTAM ORICE REVISTA CARE CONTINEA POZE CU ROXETTE , SI CHIAR POZE ... IN PIATA DRUMUL TABEREI , PE ATUNCI MOGHIOROS ERA UN FOTOGRAF CARE FACEA POZE LA REVISTE , DAR POZE DE ZICEAI CA SUNT REALE, DE FAPT ERAU POZE ( ATENTIEEEEE ALB-NEGRU!!!!!!!) POZATE CU APARATUL DE FOTOGRAFIAT DIN ANUMITE REVISTE- TIN MINTE CA ERAU LA MARE CAUTARE ATUNCI , SI CA UN COPIL FIIN IMI DADEAM TOTI BANII PE POZELE ACELEA - CE POT SA SPUN CUVINTELE NU ISI AU ROSTUL ACUM. IN TIMP CE SCRIU ACEST POST-IT AICI ASCULT SI VAD UN CONCERT CU ROXETTE LIVE IN ARGENTINA - CINE MAI ARE MATERIALE RARE- CONCERTE - SHARE !!! NU VA GANDITI SA CERETI BANI.... ESTE UN LUCRU URAT CA UN FAN ROXETTE SA FACA O AFACERE DIN ASTA ... CEL PUTIN PENTRU MINE ACELA NU ESTE FAN ADEVARAT ... IN ALTA ORDINE DE IDEI , OARE VOM AVEA VREODATA OCAZI SA II VEDEM PE CEI DE LA ROXETTE INTR-UN CONCERT LIVE IN ROMANIA - CRED CA AR FI CA UN VIS ... MAI STITI CEVA DE ACTIVITATEA MUZICALA A TRUPEI ROXETTE SI NU DOAR SEPARAT ????
vA UREZ O ZI BUNA !

pai inseamna ca stateai

pai inseamna ca stateai aproape de mine daca zici piata moghioros, eu stateam pe tg neamt, deci poate ne stim? legat de reviste, poate le mai ai sa le scanam sa le punem pe site? si despre roxette nu avem inca noutati decat ultimul interviu cu Marie, il gasesti pe site, in care spune ca poate va face ceva cu roxette dar nu la scara mare ca pe vremuri.