Marie va canta pentru coloana sonora a unui film suedez

[img_assist|nid=1438|title=|desc=|link=popup|align=right|width=300|height=225]
Marie Fredriksson va canta melodia de inceput pentru urmarea filmului "Arn" de anul trecut. Cantecul, "Där du andas" (There You Breathe) este scris de Niklas Strömstedt si Anders Glenmark. Marie a fost solicitata sa inregistreze acest cantec si a spus ca "A fost o alegere usoara sa accept".

"Arn – Tempelriddaren" (Arn – The Knight Templar) este un film epic, din 2007, bazat pe trilogia lui Jan Guillou referitoare la personajul fictiv Arn Magnusson, un cavaler suedez. Filmul a fost lansat in decembrie 2007, iar urmarea sa, "Arn – Riket vid vägens slut" (Arn - The Kingdom at Road's End) va fi lansata pe 22 august 2008. Cu toate ca in filme se vorbeste suedeza si majoritatea filmarilor au fost realizate in Suedia, la productie au luat parte, alaturi de Suedia, si Danemarca, Norvegia, Finlanda si Germania. Cu un buget total de 30 milioane $, este cel mai scump film din filmografia suedeza.

Cantecul, alaturi de altele inspirate din film, va fi lansat pe albumul "Alla himlens änglar" (All the Angels of Heaven), pe 27 august. Producatorul este Anders Glenmark.

Alti cantareti ce vor aparea pe coloana sonora sunt Sonja Aldén, Uno Svenningsson, Helena Paparizou, Tommy Körberg si Fred Johansson, iar dintre compozitori amintim pe Anders Glenmark, Niklas Strömstedt, Mauro Scocco, Uno Svenningsson, Tomas Andersson Wij, Patrik Isaksson, Bobby Ljunggren si Eva Dahlgren.

Sursa: Daily Roxette

Comments

Am vazut prima parte este

Am vazut prima parte este misto de tot, un fel de Stapanul Inelelor amestecat cu Lancelot :)

Ai avut si subtitrari? :D

Ai avut si subtitrari? :D

Da, evident.

Da, evident.