Un nou concurs pe Littlemarie

Dupa cum stiti Marie va implini in curand varsta de 51 de ani. Echipa de pe Littlemarie vrea sa o serbeze cu voi si cu Marie. Asadar vrem sa facem un concurs special. Ce este de facut? Simplu, doar trimiteti-ne o intrebare pentru Marie: "Ce ati vrea sa o intrebati pe Marie si nimeni pana acuma nu a mai intrebat-o?” 

Trei dintre cele mai destepte si haioase intrebari vor castiga concursul. Aceste 3 intrebari plus 2 din partea echipei Liittlemarie (5 intrebari in total) vor fi raspunde de Marie. Vom publica intrebarile si raspunsurile pe littlemarie.net impreuna cu numele invingatorilor. Invingatorii vor avea (pe langa raspunsul lui Marie) un cadou super fin partea echipei littlemarie.

Trimite-i intrebarile voastre pe littlemarie@littlemarie.net  Data limita de a trimite raspunsurile este de 30 Mai. Simtiti-va liberi sa ne trimiteti emailurile voastre cu felicitari de ziua lui Marie.

Echipa de pe Littlemarie vrea sa multumeasca lui Marie si Mikael pentru ajutorul si suportul lor in aceasta competitie. Multumim!!!

 

Sursa LittleMarie.net