Roxette - Concert la Samara 03.03.2011

Intr-unul din posturile publicate pe blogul  www.samaralife.wordpress.com un fan Roxette din Rusia a dezvaluit cateva impresii despre concertul sustinut la Samara si a publicat 53 de poze.


Astfel ni se confirma ca aproape patru mii de oameni s-au adunat la Palais des Sports CSK VVS si ca cele 20 de piese cantata (vezi setlistul de mai jos) au fost, dupa cum ne asteptam, hit-uri vechi, melodii cunoscute deja de fanii din intreaga lume.

1. Dressed For Success
2. Sleeping In My Car
3. Opportunity Nox
4. The Big L.
5. Wish I Could Fly
6. Only When I Dream
7. She's Got Nothing On (But the Radio)
8. Perfect Day
9. Things Will Never Be the Same
10. It Must Have Been Love
11. 7Twenty7
12. Fading Like A Flower
13. How Do You Do!
14. Dangerous
Prezentarea Band-ului (cantand Samara gorodok "Samara small town")
15. Joyride
Primul bis (Extra)
16. Spending My Time
17. The Look
A doilea bis (Extra extra)
18. Way Out
19. Listen To Your Heart
20. Church Of Your Heart

Sunetul se pare ca nu a fost cel mai bun iar in spate nu s-a auzit si nu s-a vazut foarte bine. In randurile din fata s-a dansat si au existat si cateva grupuri de fani si insotitori care i-au sustinut aproape de scena. De asemenea, aflam ca cei care au stat pe scaune nu au fost foarte activi ci doar la aplauze s-au facut simtiti
Dinamica scenei a fost buna si s-a manifestat prin imagini fuzzy si sunet.

La finalul concertului, cand toata lumea credea ca s-a terminat si incepuse deja sa plece, Roxette a urcat iarasi pe scena si a cantat  Listen to Your Heart. Ca si o concluzie prestatia lor live timp de o ora si jumatate a fost apreciata chiar daca sunetul nu a fost de calitate si nu s-a simtit atat de pregnant vocea puternica a lui Marie. 

Iata si cateva din pozele si filmuletele aparute pe  www.samaralife.wordpress.com, www.seleste-rusa.livejournal.com si www.roxetteblog.com.

 

Comments

Nu s-o fi auzit asa bine la

Nu s-o fi auzit asa bine la ei in spate dar in filmuletele astea doua se aude super.