Gyllene Tider - Filmarea clipului "Teaser Japanese"

 

Un avion a aterizat pe aeroportul Bromma din Stockholm. Intr-un weekend de la sfarsitul lui ianuarie au venit multi oamnei la aeroport pentru ca planuiau sa filmeze un videoclip. 


Per: Este un clip pentru unul din single-urile noastre numit “Teaser Japanese” care va aminti de anii '30, ne-am gandit noi, intr-un fel de orasel chinezesc cu cafenea.


Gyllene Tider este formatia care este la fel de renumita in Suedia ca si acum 3 ani. Acum au un tel: o cariera cu mai mult succes, de aceea fac acest videoclip si incep sa cante in engleza. Si cum ramane cu publicul de acasa? Nu il pierdeti?


Per: Trebuie sa-ti asumi un risc, cred ca vom pierde ceva teren, chiar o sa pierdem aici in Suedia, definitiv, dar trebuie sa platesti. Dar ne-am gandit si la faptul ca discul in sine este productie suedeza. (rade)


Si atunci cand esti pregatit sa faci primul tau clip, devii stresat in legatura cu tot ceea ce trebuie fixat, pana la scena. Oricum, o sa fie o reteta suedeza pentru un bun videoclip.


Rickard Petrelius (regizor): Personal cred ca muzica rock este foarte raspandita. Imaginile din videoclipuri de deruleaza rapid; ambitia noastra este de a incerca sa gasim alte solutii, cu scenarii mai lungi, in care imaginile sa vorbeasca mai mult, in loc sa introducem diferite efecte.


Acum e momentul. Toti sunt aproape gata. Lumina este ajustata si fotografii sunt pregatiti. E gata de inregistrare. 


Sa incepem!