Per Gessle: Son of a plumber - Stirile de la TV4

Rep: Per Gessle este cel care mereu are noi proiecte. Astazi a lansat dublul CD ca tribut la colectia sa de discuri, colectie care era formata din 100 de discuri cand Per avea 10 ani. Sub numele “Son of a Plumber”, el a realizat 24 de melodii noi cu o influenta simtitoare a formatiilor din anii ‘60 si ‘70.

Per: Acest disc are radacini in adolescenta mea, pot spune, pana in anii '70. Este un fel de Jude Box, un fel de... mereu spun ca eu sunt fiul colectiei mele de discuri si acest lucru se poate remarca destul de devreme pe acest disc. 

Rep: Se remarca faptul ca are elemente din imensa colectie de discuri, melodii vechi care l-au inspirat. In melodiile noi regasim multe hit-uri cunoscute ale formatiilor din anii '60 si '70. 

Per: Este un tribut adus istoriei pop, asta am inceput sa fac. De data asta am incercat sa pastrez ritmurile si sa nu ma gandesc la altceva decat sa fie un sunet bun pentru mine. 

 Rep: Te-ai gandit ca o sa se vanda bine si asa mai departe? 

Per: Este important si acest lucru, dar dupa cum am spus, am incercat sa fac un disc pentru mine. Clar ca daca nu as fi fost multumit, nu l-as fi publicat, ci l-as fi pastrat acasa in calculator. Bineinteles ca cea mai mare recompensa este ca si altora sa le placa ce imi place mie, ar fi minunat sa pot face ceva si pentru altii. Asa ca las discurile asa cum sunt.