Marie Fredriksson la Radio Nova - Finlanda

Urmariti interviul in suedeza AICI (Radio Nova - Finlanda) 

Marie: Salut, sunt Marie Fredriksson. Vin dintr-o familie clasica de muncitori, pot spune. Am 4 frati, deci suntem 5 copii. Eu sunt cea mai mica. Deci eu si sora mea cea mai apropiata, care era cu 3 ani mai mare decat mine, eram cele mai mici. Ceilalti copii fusesera nascuti cu mult timp inaintea noastra. Eram 4 fete si un baiat. Sunt 16 ani diferenta intre mine si fratele cel mai mare.

Copilaria mea a fost destul de grea, mama lucra intr-o fabrica de alimente iar tata era postas la tara. Locuiam intr-o casuta intr-un sat idilic aflat din Skåne (sudul Suediai). Familia avea multi membri si exista multa dragoste. Dar ceea ce este cel mai placut este faptul ca toti copiii au mostenit de la parinti dragostea si interesul pentru muzica. Tata avea o voce fantastica. Asa ca s-a hotarat sa cumpere un pian la care sa cantam si sa ascultam muzica. Deci pot spune ca am crescut cu muzica si am ales muzica inca de mica. Am avut un mare sprijin din partea familiei, mai ales din partea lui tata. Si am devenit ceea ce sunt astazi.

Nu cred ca este asa de greu. Important este sa ai un plan. Dar cel mai important este barbatul cu care traiesti. Trebuie sa functioneze relatia. El reuseste sa ma ajute cu copiii, ma ajuta enorm. Obtine in schimb foarte multe de la mine. Bineinteles ca si el are visele lui, dar din cauza muncii mele, el are mai multe responsabilitati in familie.   

Deci cel mai important lucru este ca relatia sa functioneze. Trebuie sa existe mult sprijin si mult respect din partea ambilor parteneri. Este important sa suporti visele si dorintele celuilalt. De asemenea mie imi este mai usor daca el ma ajuta sa rzolvam problemele copiilor. 

Cel mai important lucru este ca relatia sa functioneze. 

Sursa: Radio Nova - Finlanda