Marie Fredriksson canta o melodie pentru ARN (Interviu)

Rep: Saptamana viitoare are loc premiera pentru noul film ARN. Tema principala este o balada clasica pentru film, care o va aduce pe Marie Fredriksson inapoi pe scena. 

Rep: Un film cu multa dragoste si multa drama va fi realizat de la aceasta balada de film. Pentru noul film, Marie Fredriksson se pare ca este in forma si isi aduce contributia cu melodia Där du andas.

Marie: Acum mult timp am mai facut o melodie in suedeza asa de frumoasa. Este minunata. 

Rep: Dar crezi ca fa intra in clasamente?

Marie: Da, chiar cred ca va intra si cu siguranta va fi bine. 

Rep: De ce crezi asta?

Marie: Pentru ca este o balada care vine din inima. Este o melodie buna si este nevoie de asemenea melodii.

Rep: Melodia a fost scrisa de catre Anders Glenmark si Niklas Strömstedt, care s-au inspirat din textele lor vechi pentru a descrie noi sentimente.

Niklas Strömstedt: Uneori ne intrebam ce te face sa ai anumite sentimente, si pur si simplu am continuat sa scriem tot timpul.

Rep: Aceasta balada de film suna exact ca o balada de film si exista influente atat din Titanic cat si din Robin Hood.

Anders Glenmark: Este mult de comparat si cu Bryan Adams. Bine, este o balada pentru film, asa ca are acel ceva pe care o balada de film ar trebui sa-l aiba, dupa parerea mea. 

Rep: Daca Marie Fredriksson si-a indreptat atentia catre recuperare dupa tumoarea pe care a avut-o, acum este gata sa lucreze fara niciun fel de stres si creeze atat arta, cat si propria sa muzica. 

Marie: Vom vedea acum, eu nu ma grabesc. Ceea ce fac este ceva amestecat, atat muzica cat si desen. De asemenea scriu melodii. Este frumos. 

Rep: Cate ai scris pana acum?

Marie: Ei bine, nu multe, dar inca mai este mult de facut.