Per Gessle - Interviu despre turneul "En Händig Man"

Per: Sunt multe melodii pe care le poti combina aici. Incerc sa le aranjez, dar vin automat, nu trebuie sa te gandesti la nimic.

Rep: Textele tale sunt usor de tinut minte. 

Per: Crezi tu?  Eu cred ca sunt destul de grele, dar mereu a fost asa, a trebuit sa inveti textele si totul. Dar merge. Daca publicul canta, eu ma pot relaxa. Ei stiu textele mai bine decat mine.

Rep: In timp ce Per Gessle pune ordine in melodii in hotelul Tylösand, unde de fapt nu a facut niciodata baie in piscina, scena se construieste. Si exact acolo, pe margine, ii gasim pe Maj-Britt si Gunnar Carlsson, care aproape ca locuiesc pe stadion de 34 de ani. Ei isi amintesc cand Per Gessle a cantat aici, in 2004, pe atunci cu Gyllene Tider.

Gunnar Carlsson: Imi amintesc ca se miscau lustrele in casa. 

Maj-Britt: Si fotoliile se miscau.

Gunnar Carlsson: Da, ceva incredibil.

Maj-Britt: Dar a fost ceva frumos.

Gunnar Carlsson: A fost. Glumeam doar.

Rep: V-a fost greu sa dormiti?

Maj-Britt: Nu suntem asa de batrani sa dormim cand apune soarele.

Gunnar Carlsson: Este frumos.

Rep: Vanzarea biletelor la concertele din vara asta a fost mai proasta decat se astepta. Dar aceasta afirmatie este respinsa de catre artist insusi.

Per: Nu este adevarat. Vanzarea a mers foarte bine; avem cel mai mare turneu din Scandinavia. Daca il compari cu turneul Gyllene Tider din 2004. Suntem foarte mandri de acest turneu de vara. 

Rep: Deci nu crezi ca oamenii vor fi dezamagiti de acest turneu.

Per: Nu, nu cred, este cel mai mare din Scandinavia. 

Rep: Si ca de obicei, turneul incepe in Halmstad, ceea ce un artist de vara nu face niciodata.

Per: Halmstad… Am o relatie buna cu oamenii de aici, este putin mai in siguranta. Sper doar ca soarele va continua sa straluceasca. 

Rep: Ce te gandesti sa faci daca incepe sa ploua?

Per: Nu prea ai ce face. Cand am avut turneul Gyllene Tider in 2004, a plouat foarte mult la toate concertele. Este putin trist, dar ce sa facem? Traim intr-o tara in care ploua mult pe timp de vara. 

Gunnar Carlsson: Sper ca va avea parte de o vreme buna, nu asa cum a fost inainte.

Maj-Britt: Da, a fost o vreme destul de rea atunci.