Per Gessle in Halmstad (Turneul Party Crasher 2009)

 

Rep: Per Gessle, cum te simti acasa, in Halmstad?

Per: La microfonul acesta sa vorbesc? Atunci sa incerc sa stau mai aproape?

Rep: Nu e nevoie.

Per: OK, atunci stau asa.

Rep: Nu e nevoie sa te muti, ai camera ta acolo!

Per: Trebuie sa incerc asa atunci.

Rep: E perfect. O luam de la capat: cum te simti acasa, in Halmstad?

Per: Este famtastic, perfect. Nu era in plan. La inceputul turneului ne gandeam sa cantam in Europa, dar au fost o gramada de nemultumiri, asa ca am cantat in Stockholm de 2 ori si o data in Halmstad.

Rep: O gramada de nemultumiri?

Per: Da, foarte multi oameni suparati ca nu cantam si in Suedia.

Rep: Esti emotionat cand esti acasa?

Per: Nu, este un public foarte de treaba, foarte activ, asa ca nu am deloc emotii. Se pare ca am avut un turneu foarte frumos. Am o formatie foarte buna, asa ca este super sa o pot prezenta publicului.

Rep: Ai vreo relatie mai speciala cu aceasta baza sportiva?

Per: Oh, Doamne. Automat te gandesti la handbal si la alte sporturi care au loc aici de-a lungul anului. Am inceput sa vin aici cu tatal meu, in anii ’60, cand aveam vreo 8 – 9 ani.

Rep: Cum te simti acum, inainte ca sala sa se demoleze?

Per: Asta este ceva nou pentru mine, sper sa fie doar o aberatie. Nu am nici cea mai mica idee de ce ar  face asta. Este pacat sa distrugi localuri vechi, dar poate ca exista intentii bune.

Rep: Cum a fost sa canti din nou cu Roxette?

Per: Desigur ca a fost ceva fantastic. Am primit un raspuns nemaipomenit din partea publicului. Oamenii plangeau, stateau cu camerele pe sus, a fost ceva extraordinar, incredibil de frumos ca Marie este pe cale sa se intoarca. Asa ca abia astept toamna sa vedem ce se va intampla cu ea.