Roxette - Realizarea videoclipului "One Wish"

Rep: Per Gessle si Marie Fredriksson sarbatoresc astazi 20 de ani de cand sunt impreuna in grupul Roxette. Au lansat si un album Greatest Hits, dar si un nou single. Am fost prezenti la inregistrarea videoclipului pentru noul single: One Wish.

Per: A fost ceva minunat sa mergem impreuna in studio. A fost exact ca inainte: Marie incepe cu cafeaua, iar eu cu jocul de hockey. A fost chiar foarte haios sa inregistram. 

Rep: Sunt doua melodii noi pe albumul aniversar. One Wish, al carei videoclip este regizat de catre Jonas Åkerlund, este una dintre ele. Marie Fredriksson s-a luptat din greu cu tumoarea pe care a avut-o acum 4 ani. Dar acum si-a revenit. Chiar daca nu mai acorda interviuri, ea a dat tot ce e mai bun in fata camerei. 

Per: Este incredibil. Daca m-ati fi intrebat acum 2 – 3 ani, nu as fi crezut ca se va intampla, dar este fantastic ca s-a intamplat; este minunat ca merge si ca Marie este intr-o forma buna. 

Rep: Au fost 15 ani de succes, intre ’89 si ’91. Ei au contribuit si cu o melodie la coloana sonora a filmului Pretty Woman.  

Per: Acele 1000 de zile au fost chiar minunate, pot spune. Am fost peste tot in lume: Rio, Tokyo, Sydney, Peking, de asemenea. Fantastic. Este incredibil ca astazi sarbatorim 20 de ani. In ultimii ani am simtit ca nu mai exista interes pentru Roxette, dar acum a reaparut. Auzi melodiile noastre peste tot. Le-am auzit la un post de radio din Londra. Este intr-adevar superb si este o placere ca acest lucru s-a intamplat chiar acum.