DISCOGRAFIA COMPLETA!

10 replies [Last post]
Mio
Mio's picture
Offline
Joined: 11/28/2007

Mai oameni buni, cea mai mare provocare mi s-ar parea acum o discografie completa cu tot ce inseamna Per si Marie si intregul lor universul profesional.
Pe de o parte "fata oficiala" - Formatii, artisti, colaborari... Albume (detaliat cu piese etc), single-uri, demo-uri, unreleased-uri, pe de alta "fata neoficiala" - o lista cu toaaaate mixurile, mixajele, megamixurile, remixurile si versiunile posibile si imposibile de care se stie, care le avem si pe care trebuie sa le procuram. Separat pentru audio si video: inregistrarile video oficiale pe de o parte (DVD-uri si VHS-uri cu concerte, clipuri, made of-uri) si de asemenea lista cu toaaate fisierele video cu inregistrari pe care le avem. Si ca sa putem comunica eficient, la "listele cu fisiere neoficiale" (video / audio) ar trebui scrisa si durata (sau / si marimea fisierului) - ca sa fie eliminate pe cat posibil confuzile.

E cea mai usoara cale sa ne asiguram cu totii ca avem TOT ce se poate, nu? De indata ce avem asa ceva pe site, putem compara cu ce avem noi in colectiile personale si putem oferi unii altora ce ne lipsesc. Asta chiar ar da viata site-ului, si ar fi de mare folos tuturor...

Mio
Mio's picture
Offline
Joined: 11/28/2007

Daca tot am pomenit de raritati si "neoficiale"... Aveti careva parodia "Join The Flumeride"? De vreo cativa ani mi-o promite Ezekiel "Pir" Gessle :D din Argentina si inca nu s-o invrednicit sa mi-o trimita... Poate daca-l pun acilea la gazeta si-i dau link-ul sa se vada poate se ambitioneaza si o trimite :) ZEKE, SEND THE PACKAGE OVER!!!

carpalex
carpalex's picture
Offline
Joined: 10/27/2007

Pai o sa facem asa ceva. Ionut are o lista cu toata discografia Roxette, Per, Marie, Gyllene (sau ma rog, foarte cuprinzatoare, daca nu toata). O sa incep sa pun pe site din ea. Avem si durata melodiilor, si data lansarii.

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

schimburile nu se vor face pe site ca sa nu avem probleme de legalitate, etc, dar ne putem arde niste dvd-uri unii altora. Si asa suntem o mana de oameni :))
macar aici mai discutam si noi in romana despre Roxette and related :)

Mio
Mio's picture
Offline
Joined: 11/28/2007

pe site e destul daca e discografia full, si modalitatile de contact ale fiecaruia :))

vali
Offline
Joined: 12/10/2007

oricum, nu stiu daca ne-am descurca cu spatiul. adica iti trebuie spatiu serios ca sa tii toata discografia Roxette, Per, Marie samd. cred ca important este sa fie scrisa aceasta discografie pe site si la fiecare chestie (cel putin mai rara) sa se scrie cine o are.

carpalex
carpalex's picture
Offline
Joined: 10/27/2007

Pai era vorba sa tinem doar lista cu discografie, nu si mp3-urile :D
Nici nu cred ca ar fi legal :D

roxettefun
roxettefun's picture
Offline
Joined: 11/27/2007

Eu la partea audio care e aproape completa am peste 18 Giga, iar la partea video am doar 13, dar imi lipsesc multe!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

spune ce iti lipsesc poate le facem rost de la alti fani...

roxettefun
roxettefun's picture
Offline
Joined: 11/27/2007

Aoleu maica, trebe 2 luni sa vad... in principiu o mare parte de melodii duete aparute pe albumele celorlalti artisti suedezi

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

pregateste lista ca sa o punem