Buget bannere si etc

10 replies [Last post]
mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Acum e momentul sa apelez la generozitatea dvs. Pt detalii va rog sa imi scrieti mesaj privat sau pe mess id mixella2002 ca sa va dau contul. Va promit ca orice cheltuiala va fi defalcata aici si va fi insotita de chitante. Ideea este ca vreau sa fac 2 bannere, unul cu Happy Birthday Marie si unul cu Romania loves Roxette! Poate aveti si alte idei. Aceste bannere vreau sa le fac de 4 m fiecare si sa le punem de gard in fatza scenei la Golden vip A si B. Daca mai raman bani sper sa mai luam si un buchet mare de trandafiri, un cos chiar ,si un cadou. Deci pt oricine e doritor sa ne sponsorizeze va rog sa ma contactati ca sa va dau contul.

Multumesc anticipat!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Doritori?

ilisim
ilisim's picture
Offline
Joined: 04/06/2008

Te-ai interesat cumva si cat ar costa un banner si in cat timp se poate face? Pot sa-ti dau banii sambata in cazul in care mai sunt si alti doritori? Dar cine stie, poate nu se inscrie nimeni pentru ca fiecarea vrea pe cont propriu sa pregateasca ceva pentru concert (sper eu :D ).

Roxettest
Roxettest's picture
Offline
Joined: 04/08/2010

Absolut ! Si eu cotizez. Pune-ma pe lista Mixella.

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

ok, Ovidiu iti dau pe mess, contul sau adresa sa imi trimiti. multumesc!

Mio
Mio's picture
Offline
Joined: 11/28/2007

mixella wrote:
Ideea este ca vreau sa fac 2 bannere, unul cu Happy Birthday Marie si unul cu Romania loves Roxette! Aceste bannere vreau sa le fac de 4 m fiecare si sa le punem de gard in fatza scenei la Golden vip A si B. Daca mai raman bani sper sa mai luam si un buchet mare de trandafiri, un cos chiar ,si un cadou.

Ce ar trebui sa scriem pe cele doua bannere si ce ar trebui sa afisam din litere mobile? (3-4 mesaje)
Cele doua idei date de Miki mi se par cele mai bune pentru bannere. Alte variante discutate azi cu ea:
Charm School Graduation Party - Romania 2011
Charm School students - class of Romania 2011
Grattis pa fodelsedagen, Marie! (adicatelea - la multi ani)
21 years waiting for Roxette (mesaj transmis: do your best tonight!)

Mesaje din litere mobile (fiecare scaun cate o litera printata A4 sau A3, de afisat in anumite momente din concert, max 4 mesaje)

1. Happy birthday, Marie!
2. 21 years waiting for you
3. We want more! (de afisat la ultima piesa) sau/si Come Back (Before you leave)
4. Roxette - Romania - Roxmania (pe 3 randuri de scaune diferite, as zice ca e de efect, ce ziceti?)

prioritatea sunt bannerele, care ar trebui sa fie comandate luni sau marti, deci pana in week-end sa decidem ce sa fie pe ele.

la afisajul cu litere trebuie printat si pe verso, mic cat sa vada cel care tine litera, numarul afisajului (de la 1 la 4) si textul complet afisat, incat sa poata sa si verifice comparat cu scaunele de langa daca afiseaza ceea ce trebuie si textul per ansamblu este inteligibil. De asemenea, vom avea un conducator de afisaj care da startul pt fiecare afisaj, in anumite momente prestabilite. In primele 2 pise va filma si presa, ar fi interesant sa putem afisa la a doua piesa cel putin un mesaj (probabil va aparea la stiri - idee buna sa fie mesajul 2?)

Cine poate printa litere A3 sau A4, (alb-)negru?

yly
yly's picture
Offline
Joined: 05/12/2011

Cu printuri A4, pe hartie normala, va ajut eu (alb-negru sau color). Vreau sa stiu sigur doar cate trebuie si ce sa scriu pe ele.

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Daca te uiti la rubrica news sunt de downloadat imaginile care trebuiesc printate. Ideea este daca poti sa printezi color inimile pe o parte si o stea pe partea cealalta. Cat mai multe. Eu la 10 mii de exemplare ma declar multumita:) dar nu fac mofturi nici la 5 bucati,

yly
yly's picture
Offline
Joined: 05/12/2011

Am downloadat imaginile ieri. Am sa scot cateva zeci, poate 100, pe hartie normala A4, color. Cat mai tine CISS-ul la imprimanta. Chestia e sa ne intalnim inainte de concert si sa le impartim.

Inca sper sa ma lase astia cu DSLR-ul la concert... Daca afla cineva ceva sigur, dati de veste!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

yly- ne inalnim oricum inainte de concert, acolo la intrare. Ne mai vedem si sambata asta aici cei din Bucuresti si ne mai intalnim as vrea eu si duminica chiar inainte de concert. Sunt multe de facut, sper sa iesim bine. Din ce am inteles si organizatorii or sa ne ajute cu niste lucruri ceea ce sper eu va rezulta intr-un mare show special de ziua ei. Nu uitati cei din primele randuri sa pregatiti o ploaie de flori eventual si 2-3 ursuleti de plus imediat dupa ce vom canta La multi ani!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Cine e din Bucuresti si crede ca poate alerga cu mine luni sa ridice o mana!