Exclusiv

Per si Marie pentru toti fanii din Romania

Se pare ca Mos Craciun a venit deja pentru fanii Roxette din Romania, direct din Suedia! Iar mesagerul Mosului este nimeni altul decat Ovidiu Ardelean, care s-a intalnit de curand cu Per si Marie si ne aduce cadouri direct de la ei. Autograful de mai sus a fost semnat mai intai de Per, pe 29 noiembrie, apoi de Marie, pe 11 decembrie. Iar ca sa fie si mai frumos cadoul, iata doua clipuri cu Marie si Per, pentru toti fanii de aici:
[ Hello everybody! I would really love to say hello to all fans from Romania and I hope to see you soon again. Thank you so much for everything you've done for us! ]

Marie la Stjarnklart - clipuri in exclusivitate!

Iata niste clipuri in exclusivitate, cu Marie, la Stjarnklart! Multe multumiri Margaritei si lui Yuri din Rusia! Vizionare placuta! Annu doftar karlek:

I never loved a man:

Sa skimrande var alrig havet:

Tro:
Clipurile nu sunt pentru descarcat sau partajat. Va multumim pentru intelegere.

Interviu cu Staffan Ofwerman

Staffan Ofwerman s-a nascut intr-o suburbie (Taby) la nord de Stockholm, Suedia, in 1962. A participat la turnee cu mai multi artisti si formatii suedeze. Din 1988 si pana in 1994, a fost membru Roxette, si a facut mai multe turnee si inregistrari cu ei, incluzand turul mondial Joyride (care a durat un an intreg). Cu Roxette a fost percutionist, a cantat la clape si a facut backing vocals. De asemenea, are propriile formatii, unde este de obicei solistul principal. Acestea sunt Stilmord (3 single-uri la inceputul anilor 80), The Breeze (5 single-uri la inceputul anilor 90) si de curand Nattugglorna (asemanatoare cu Magnus Uggla). In august 2008 Staffan a repornit vechiul proiect, The Breeze, cu noi muzicieni. Acum sunt in repetitii si scriu noi materiale pentru debut.
Cititi un interviu special cu Staffan, in exclusivitate pentru Roxette.ro! 1. Care este profesia ta in prezent? Dupa ce am cantat cu Roxette am simtit ca am realizat un turneu grozav si ca probabil n-o sa mai pot face asa ceva vreodata (decat daca as fi fost solist, bineinteles) asa ca m-am hotarat sa incerc si alta slujba si am inceput sa lucrez cu arta la o agentie de publicitate. Am ramas acolo, dar inca ma ocup de muzica in timpul liber, avand propriul studio de inregistrari drept hobby. 2. Cum ai devenit percutionist? De fapt nu ma consider un percutionist. Am inceput sa cant la tobe in scoala si am continuat timp de doi ani, apoi am fost solistul unei trupe si am cantat si la clape. As spune ca stiu sa cant cate putin la mai multe instrumente dar nu la fel de bine ca multi alti oameni, insa invat destul de repede. Cred ca instrumentul meu principal este vocea. De cele mai multe ori, pentru asta sunt angajat. 3. Cand i-ai intalnit pe Marie si Per? I-am cunoscut pe amandoi in anii 80 cand eram in turneu cu Efva Attling. Dar nu i-am cunoscut in acelasi timp. Atunci aveam o trupa cu Anders, Micke si Göran de la Gyllene Tider si atat Per cat si Marie cantau cu noi ca invitati. Cred ca atunci au vrut sa intru si eu in Roxette. 4. De ce ai incetat sa mai inregistrezi cu Roxette? Cred ca motivul principal este ca vroiau sa schimbe componenta trupei iar locul meu nu era inclus in plan. Aveau doi tobosari (ei bine, Mats Persson era si la percutie bineinteles) si de asemenea o chitara in plus. Nu sunt sigur ca a fost o solutie grozava, deoarece nu cred ca au avut un sunet la fel de placut in acel turneu. Dar bineinteles, probabil nici componenta in care eram eu nu era mult mai buna. Nu m-am vazut niciodata din public, asa ca nu am habar. Dar viata merge inainte si asa stau lucrurile in industria muzicala. NU sunt resentimente, orisicum. Sunt cu totii niste tipi grozavi. 5. Povesteste-ne despre turneul Joyride, cum a fost, momente amuzante, ce iti mai amintesti. Planuiesc sa scriu in curand cateva lucruri despre acesta pentru “The Breeze Club”. Va fie ceva gen “in culise” unde oamenii se pot conecta si afla mai multe lucruri din spatele scenelor legate de membrii formatiei mele, The Breeze. Asa ca o sa ma asez si o sa ma gandesc la niste amintiri frumoase din anii mei cu Roxette, incluzand turneele Look Sharp, Joyride si MTV Unplugged. Voi scana de asemenea cateva din pozele personale si le voi publica pe “The Breeze Club”. 6. Daca Roxette va intreprinde un nou turneu, te vei alatura lor?
Syndicate content