reveniri

Marie este din nou pe scena!

[img_assist|nid=1787|title=|desc=|link=none|align=center|width=420|height=231]

Aseara, la Norrköping, Marie a fost din nou sub lumina reflectoarelor, pentru prima data dupa boala sa.
Este minunat sa ma aflu aici, a spus ea de pe scena.

Intr-adevar, pentru Marie, acest eveniment este MAREA revenire. Ea a cantat pe scena salii Louis De Geer, alaturi de alti cantareti suedezi, ca Måns Zelmerlöw, Sofia Källgren, Lisa Nilsson si Anders Berglund.

Cu toate ca a fost declarata sanatoasa din toamna lui 2007, Marie pare sa mai fie marcata de boala de care a suferit. In timpul spectacolului, a cantat stand pe un scaun, si a fost ajutata pe scena. Dar a fost evident ca i-a placut la nebunie sa straluceasca din nou. Iar publicul a reactionat pe masura: sala s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

Bravo, Marie!, a strigat cineva cand Marie si-a facut a doua aparitie. Va multumesc foarte mult! Este minunat sa ma aflu aici!, a spus zambind larg catre public.

Restul numerelor au inclus dans si dueturi, dar Marie a preferat sa aiba un numar mai linistit. Ännu doftar kärlek (Still smells of love) si Så skimrande var aldrig havet (That was never shimmering sea) au fost cantate pentru bis.

La ultima melodie cantata, Tro (Believe), Marie a fost acompaniata la pian de sotul ei, Michael Bolyos. Ultimele acorduri ale melodiei au facut sala sa se ridice in picioare.

In primavara, Marie a declarat pentru Expressen: Bineinteles, ca mai am destul de infruntat, dar fac progrese mari. Nu vad cu ochiul drept, lucru care este un pic ciudat. Dar ma obisnuiesc repede, si sunt foarte bucuroasa sa traiesc., lucru care s-a vazut foarte clar in ieri seara.

Turneul va continua pe 25 noiembrie, in Stockholm. Alte spectacole se vor tine in Malmo si Gothenburg, pana pe 13 decembrie.

Syndicate content